Skip to content

Wimperextensions

Welke stappen zijn betrokken bij wimperextensions?

Na het eerste gesprek met de monteur ondertekent u de cosmetische verlijming met een kit. De binding maakt gebruik van keratinelijm voor bevestiging. Vervolgens zal de technicus een paal voor u ophangen om de extensions te bevestigen zoals ze zijn, samen met uw eigen wimpers. Het aanbrengen van de extensions duurt ongeveer twee uur, afhankelijk van het aantal wimpers dat je hebt; je zou het zelfs voor het slapengaan kunnen doen. Het proces is eenvoudig, maar vrij delicaat, dus laat het alleen doen door een professionele technicus.

Hoe werken ze?

De extensions worden aangebracht met lijm, vervolgens gepolijst en gevormd in een kantoorspuitpistool. Het is geen tijdrovend proces en het is een veilige manier om volume en lengte aan je wimpers toe te voegen. stabiliseer, stijl en kleur uw wimpers professioneel bij u thuis in uw eigen tijd. Het proces is pijnloos.

Wat zijn de voordelen van wimperextensions?

Het belangrijkste voordeel zijn de prachtige wimpers waar je altijd van gedroomd hebt, maar nooit het geld of de tijd voor had om ze te laten groeien. De extensions geven je natuurlijk ogende wimpers die veilig en niet-irriterend zijn.

Een ander voordeel is dat ze je ogen er zo natuurlijk uit laten zien. Het is alsof je ze hebt laten groeien, alleen zijn ze langer en mooier.

Hoe lang houden ze het vol?

Het goede nieuws is dat ze minstens zes tot acht weken meegaan, maar meestal jaren. Uw wimperextensions zullen niet beslaan of beschadigd raken en moeten worden vervangen.

Waar kunnen deze extensies worden geplaatst?

Je kunt ze overal laten zetten, zolang je wimpers maar de juiste lengte hebben. Het wordt aanbevolen om de eerste toepassing voor een spiegel te doen. Dit zou het effect hebben van Controleren om te zien hoe u ermee omgaat. Je kunt ze er niet in doen terwijl je mascara op is, of als je aan het zwemmen bent, want ze zullen als een barrière werken, waardoor je je wimpers niet kunt borstelen.

Hoe verwijder ik ze?

Je kunt ze verwijderen door olijfolie te gebruiken om de lijm op te lossen, of waterstofperoxide om ze te verwijderen. Maar als je er niet zeker van bent, is een van de nieuwste schoonheidstrends wimperextensions die je gemakkelijk en eenvoudig kunt verwijderen met je eigen wimperschaar. Knip het gewoon af waar het nodig is. Laat het een paar minuten staan ​​en het is klaar om afgesneden en weggegooid te worden.

Hoe doe ik het in het echt?

De trend is nu om de extensions in een paardenstaart te laten zetten. Je kunt het op een tiara laten lijken, als je het losjes om je hoofd doet. Of maak een knot als je de voorkeur geeft aan een meer casual look.

Hoe bereik je de perfecte look

Als je hebt besloten dat je natuurlijk wilt gaan in de ware zin van het woord, is het tijd om inspiratie op te doen en naar mogelijkheden te kijken.