Skip to content

Laser haar verwijdering

Roze Haar, Kapsel, Vrouw, Verzinnen

Veenend Men's Laser Ontharing is een state-of-the-art manier om ongewenst haar te verwijderen.

In de wereld van vandaag is het een noodzaak om goed verzorgd te zijn en er goed uit te zien. Veel mensen wenden zich tot mannen voor hulp bij hun persoonlijke verzorgingsbehoeften. Het is echter zeldzaam om een ​​bruidegom te vinden die het niet erg vindt om verzorgd te worden. Zowel mannen als vrouwen realiseren zich dat een beetje extra inspanning een plezierige en gezonde manier is om hun leven te verbeteren.

Een zakenpartner van mij vroeg me of ze een paar keer bruidegom kon zijn. Na enig nadenken bood ik aan om de klus te klaren als ze meer wilde weten over het proces. Na wat gesprekken besloot ze een cursus te volgen om te leren hoe dit allemaal werkte. Van wat ze heeft geleerd past ze nu het door Veenend ontwikkelde laserontharingssysteem toe.

Mannen die hun haar stylen met scheerapparaten, elektronische scheerapparaten en ontharingscrèmes, realiseren zich dat ze hebben gehoord van het laserontharingssysteem, maar weinigen weten hoe het werkt. Het apparaat dat door het bedrijf wordt geproduceerd, is klein en discreet en wordt bediend door een set wijzerplaten. Het apparaat registreert de tijd voor elke puls. U hoeft alleen het nummer na de puls voor de juiste tijd in te toetsen om uw ontharingscrème professioneel aan te brengen.

Dit specifieke systeem is slechts één voorbeeld van hoe een beoefenaar van laserontharing is opgeleid om te werken met de unieke visuele illusies die door licht worden gecreëerd. Mensen met een lichte huid en donker haar hebben meer succes met dit specifieke systeem, omdat het beter werkt op het lichtere haar. Als u echter rood haar heeft en dit wilt verwijderen, moet u nog steeds uw behandelaar raadplegen om er zeker van te zijn dat u weet welke behandeling het beste voor u is.

Hoewel laserontharing een verspilling van tijd en geld lijkt, is het zeer noodzakelijk voor de schoonheid die kraait. Elke dag zijn mensen niets meer en door ongewenst haar te verwijderen heb je meer tijd om andere dingen te doen die gedaan moeten worden, maar door dagelijks te scheren loop je ook het risico op scheerirritatie en moet je voorzichtig zijn bij het stylen van je haar. Als je de laserontharingsbehandeling hebt ondergaan, kun je bijna alles doen wat je normaal doet, en als je 's ochtends wakker wordt, heb je een gladde, zijdezachte huid die je de look geeft die je altijd al wilde hebben.

Nog beter dan dat, laser ontharen is pijnloos. De meeste mensen vinden het gevoel van laserontharing vergelijkbaar met een elastiekje dat tegen uw huid klikt. Dat komt omdat laserontharing warmte vereist om de follikel te beschadigen. Dus hoe meer de follikel de warmte van de laser absorbeert, hoe meer schade het wordt. Hoeveel warmte maakt het verschil. Sommige lasers kunnen op lage niveaus worden gebruikt voor zijdezacht haar en zullen ervoor zorgen dat uw huid er dagenlang glad uitziet. Anderen zijn ontworpen om dikker haar te behandelen en zullen vaker moeten worden gedaan. Uw behandelaar weet welke kleur laser het beste is voor uw haar- en huidtype, om u te helpen bij uw laserontharingspreshnion en om te garanderen dat uw huid er glad, zijdezacht en stevig uitziet.