Skip to content

Hoe u het juiste kapsel voor uw zomer kiest

Opscheer kapsel mannen: advies en inspiratie

De zomer komt eraan en het wordt tijd voor een make-over. De zomermaanden zijn de perfecte tijd om uw beste eigenschappen en uw ergste te benadrukken. Blootstelling aan de zon kan zeer snel zeer schadelijk zijn.

Er zijn veel zomerkapsels om uit te kiezen, sommige zijn kort gestileerde kapsels, zoals de bob- of clipper-snit. Enkele andere populaire kapsels zijn het jargon. Bobs zijn erg populair bij meisjes en mannen. Een kort kapsel hebben betekent niet dat je geen stijlvolle styling kunt hebben. Populaire bob-stijlen zijn onder meer omgekeerde bob, pixie bob, stompe bob, korte shag, enz.

Hartberoemdheden zoals Katie Holmes hebben eenvoudige maar stijlvolle bob-stijlen. sarcastische Kate heeft een schattige stijl met een schattig nummer. Rihanna is een andere beroemdheid die de hartenbob populair heeft gemaakt. En er zijn altijd de droomverkopers zoals die van Jessica Simpson. Onderschat nooit de kracht van een goede haargrap.

Denk aan de haarkleur die je hebt. Bleekblond is populair, maar het onderhoudsregime is ingewikkelder. U bent misschien klaar om het onderhoudsregime te overwinnen en tegelijkertijd uw gelaatstrekken te verbeteren met een nieuw kapsel.

Denk aan je gezichtsvorm. Veel kapsels zullen er goed uitzien op ovale gezichten, terwijl sommige meer geschikt zijn voor ronde gezichten.

De modetrends voor de zomer van 2008 zijn dierenprints. Stencils en patronen zijn grote trends dit jaar. Ga door, je vrienden gaan je vragen of je ze ooit hebt geprobeerd!

Dierenprints zijn zo populair omdat ze het dierenwelzijn ondersteunen. De portemonnees en schoenen in het warenhuis zijn daar een goed voorbeeld van. Sommige mensen zijn nog steeds tegen het dragen van dieren in advertenties en u kunt er zeker van zijn dat uw mening kan vallen in de "niet mee eens, noch oneens" denkrichting.

In de zomer van 2008 zou je kapsel formeler moeten zijn. Raak niet verstrikt in de zomerse gratie en pluizige snitten. Je kapsel moet je definiëren en je aantrekkelijk maken. Montessori en Paul Mitchell zijn twee van de meest populaire en betrouwbare kapsels voor formele gelegenheden.

Topknopen zijn ook hot voor 2008. Deze zijn heel eenvoudig te doen en kunnen worden bereikt met een gemakkelijke en niet-inspannende routine. knopen worden ook bereikt met verschillende schuifspelden en productorganisatie.

Voor het schoolbal of het zijn van een prinses zullen sommige meisjes en jongens met lang haar genieten van het gevoel hun haar los te hebben. Voor deze kinderen is het gemakkelijk om weg te komen met stinkende wortels en een grote paardenstaart. Het is veel moeilijker voor meisjes om hun lange lokken te verbergen. Om dit te overwinnen, is het creëren van een super sexy manen de perfecte oplossing. Paul Mitchell heeft een mooie manier ontwikkeld om deze look te creëren. Je wrijft de superstrakke Paul Mitchell Vision gloss op je hoofdhuid en het creëert een glibberige, ultrasteilte look en het beste van deze look is dat hij de hele dag blijft zitten.

Als je op zoek bent naar een andere look voor het bal of voor de prinses, is het tijd om met een stylist samen te werken om de look te krijgen die je wilt. Als je dunne lokken wilt, heb je een permanent nodig en bijwerken wanneer nodig en alle gespleten haarpunten afsnijden. KMS California heeft alle producten die je nodig hebt om een ​​gezonde uitstraling te behouden. Als je een glamourlook voor het bal wilt creëren, overweeg dan om een ​​modestylist in te huren om die finishing touch toe te voegen. Als je eenmaal de look hebt die je wilt, verbeter deze dan met KMS California-producten en creëer een miljoen glamour-, prinsessen- en supermanenlooks.