Skip to content

Hoe krijg ik een salonafspraak in Rotterdam: de beste haarbehandelingsspecialist

Wanneer is een salonafspraak nodig?

Als u optimaal wilt profiteren van een haarbehandeling of kapselverandering, moet u een afspraak maken bij een haarwerkspecialist in Rotterdam. In de meeste gevallen kunt u het beste een paar weken van tevoren een afspraak maken, zodat u een plaats kunt krijgen die niet bezet is. Verkiesbare behandelingen zoals haarkleuring, highlights en knipbeurten kunnen op elk moment worden ingepland, maar probeer ze te verplaatsen naar een dag waarop niemand anders de tijd wil. Als er op die dag al iemand volgeboekt is, moet u wachten tot een ander tijdstip of uw afspraak verzetten naar een andere dag.

Als u van ongewenst haar af wilt, moet u een afspraak maken in een ontharingskliniek of -bar. Ontharingsbehandelingen zoals harsen en laserontharing zijn veel effectiever als je een bepaalde tijd hebt om ze te laten doen. Electieve behandelingen zoals chemische ontharing en elektrolyse vereisen een onmiddellijke afspraak en zijn misschien niet geschikt voor wekelijkse afspraken.

haarwerkspecialist Rotterdam

Hoe maak ik een afspraak in Rotterdam?

Als u van plan bent om een haarbehandeling te ondergaan in Rotterdam of een andere stad in Nederland, kunt u een lijst van schoonheidssalons vinden op Salon Visit. Je kunt ook proberen te zoeken in Google of op sociale media. De meeste schoonheidssalons in Rotterdam bieden afspraken op inloopbasis. Als je bij de salon aankomt, vraag je de receptioniste naar de afsprakenmaker. De receptioniste zal waarschijnlijk wel weten wie de afsprakenmaker is, maar het is niet ongebruikelijk dat er twee of drie verschillende mensen zijn met dezelfde naam. De persoon die de afspraak voor u maakt, zal u in één oogopslag zien en weten wie u bent. Zij of hij zal u vertellen wanneer het tijd is om naar de achterkamer te gaan voor uw kapseladvies. Tijdens dit consult krijgt u een overzicht van het soort kapsel dat het best bij u past en krijgt u voldoende tijd om vragen te stellen en eventueel aanpassingen te doen. Aan het einde van het consult noteert de afsprakenmaker wat u beiden tijdens het consult heeft afgesproken. De afsprakenmaker gaat dan naar de achterkamer om de kapper te halen. De kapper komt dan uit de kamer en beoordeelt u als klant. U wordt gevraagd om de laatste aanpassingen te doen. Als alles klaar is, geeft de kapper het kapseladvies en gaat u op weg.

Voor uw salonafspraak

De receptioniste van de salon zal u meestal laten weten wanneer de kapper klaar is voor u. Als u bij de salon aankomt, vertelt de receptioniste u waar u heen moet en wat u moet doen. In veel gevallen wordt u naar een hokje met een spiegel geleid. Wanneer de kapper uw naam roept, moet u uit het hokje komen. De kapper zal u uitleg geven over uw kapsel en de resultaten van de consultatie. Op dat moment kunt u eventuele aanpassingen doen voordat de kapper aan de slag gaat. De kapper legt u vervolgens de voordelen uit van het kapsel dat u tijdens het consult hebt afgesproken. Als u vragen heeft, worden deze tijdens het kappersconsult beantwoord. Na afloop van het consult krijgt u een betalingsbewijs en kunt u weer op pad.

Na uw salonafspraak

Als u een kapseladvies hebt gekregen, wilt u het kapsel zo snel mogelijk uitproberen. U kunt het beste uw haar wassen op de dag dat u uw kapselconsult krijgt en uw haar hiermee drogen. Dit zal het gemakkelijker maken voor de stylist om het kapsel voor u te laten werken. Probeer ook zo snel mogelijk een afspraak te maken met een visagist of een stylist die met haarkleur werkt. In veel gevallen kunnen zij u helpen het beste uit uw nieuwe kapsel en kleur te halen.

De meeste schoonheidssalons hebben het beleid om een nieuw kapsel of een nieuwe kleur minstens een paar weken op voorhand aan te kondigen. U kunt het beste een paar weken voor uw haarbehandeling bellen om te vragen of het gewenste kapsel of de gewenste kleur beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, kunt u alternatieve afspraken maken.

Samenvatting

Als u ten volle wilt profiteren van een haarbehandeling of kapselverandering, moet u een afspraak maken bij een kapsalon. In de meeste gevallen kunt u het beste een paar weken van tevoren een afspraak maken, zodat u een afspraak kunt maken op een tijdstip dat het niet druk is. Verkiesbare behandelingen zoals haarkleuring, highlights en knipbeurten kunnen op elk moment worden gepland, maar probeer ze te verplaatsen naar een dag waarop niemand anders de tijd wil. Als je van ongewenst haar af wilt, moet je een afspraak maken in een ontharingskliniek of -bar. Ontharingsbehandelingen zoals harsen en laserontharing zijn veel effectiever als je een bepaalde tijd hebt om ze te laten doen. Electieve behandelingen zoals chemische ontharing en elektrolyse vereisen een onmiddellijke afspraak en zijn misschien niet geschikt voor wekelijkse afspraken. De receptioniste van de salon zal u meestal laten weten wanneer de kapper voor u klaarstaat. Probeer voor uw afspraak uw haar te wassen op de dag dat u uw kapselconsult krijgt en gebruik het om uw haar te drogen. Zodra u uw nieuwe kapsel of kleur krijgt, moet u ook een make-over krijgen van een visagist of een stylist die met haarkleur werkt.