Skip to content

Hoe de stijltang te gebruiken

Twee Meisjes, Dochter, Materie

De vele rondingen, hoeken en texturen van krullend haar is een genot, een uitdaging en een zegen om te hebben. Zonder krulspelden, texturisers, permanenten en kleurstoffen zou je niet dat killer-instinct hebben dat je in staat stelt om met vrijmoedigheid het leven in te gaan. Je hebt al deze dingen nodig om op te vallen. Dus waar wacht je nog op, laat je knippen en begin je droom te leven.

Gekrulde kapsels worden meestal zeer zorgvuldig behandeld en hebben regelmatig onderhoud nodig. Kapsels op basis van het hoofdtype zijn ontworpen voor het specifieke hoofdtype. Als je bijvoorbeeld een rond hoofd hebt, heb je gelaagde snitten nodig om je gezicht langer te maken. De haarsnit moet de rondheid van het gezicht in evenwicht houden, of als het gezicht lang is, moet u knippen om het gezicht lengte te geven.

Als je haar gekleurd is, moet je de juiste kleur kiezen voor je huidskleur. Er zijn veel manieren om haar te kleuren, waaronder permanente kleurstoffen en highlights. Behandelingen en shampoos die specifiek zijn ontworpen voor gekleurd haar vallen onder de paraplu van haarverzorgingsproducten die worden gebruikt om de kleur te behouden en de verkregen toon te versterken.

In tegenstelling tot steil haar is krullend haar zeer gevoelig voor weersinvloeden. Tenzij je een föhn hebt, voor wie het werk zelf gedaan zou kunnen worden, is de enige manier om je haar gekruld te krijgen het gebruik van een gladmakend product. Als je het product eenmaal hebt uitgeprobeerd, ben je klaar om door te gaan naar langere gloriejaren.

Steil haar, dat de meeste mensen willen, kan moeilijk te stylen zijn. Precisie is vereist om de krullen precies te krijgen waar u ze wilt hebben. Hete rollers zijn goed om krullen aan het hoofd te laten kleven, maar je moet voorzichtig zijn om de krullen af ​​te laten koelen voordat je het kapsel afmaakt. Stijltangen zijn erg handige hulpmiddelen om krullen aan het hoofd te laten kleven. Je kunt ook een penseel aanbrengen om een ​​gedefinieerde stijl te creëren door het gebruik van warmte. Krultangen zijn ook handige hulpmiddelen voor het rechttrekken van haar.

Het gebruik van stijltangen is een bijzonder goede manier om ervoor te zorgen dat de krullen hun natuurlijke vorm behouden. Afhankelijk van hoe je het gebruikt, kunnen stijltangen een goed kapsel maken of breken. Het is belangrijk om te weten hoe je het strijkijzer moet gebruiken om er zo goed mogelijk uit te zien.

De Flat Iron is een van de meest gebruikte hairstyling tools ter wereld. Behalve dat het het strijkijzer is dat de meeste mensen gebruiken, is de stijltang ook erg handig bij het krullen van haar. Haar dat met een stijltang is gekruld, houdt krullen langer vast dan haar dat met een krultang is gekruld. Als je wilt weten hoe je de stijltang moet gebruiken, is het belangrijk om te weten hoe je met de stijltang moet werken.

Zorg ervoor dat uw haar droog is voordat u het strijkijzer gebruikt. Houd er rekening mee dat warmte, of het nu van de stijltang of de krultang komt, schade aan het haar zal veroorzaken. Net zoals je je haar niet zou krullen als het nat is, zou je je haar ook niet krullen met de warmte van de stijltang als het droog is.

Granted, unless you're a professional in the hairdressing industry, or you are looking for a one-time use iron, you might not have thought of this. However, like the heat on your hair, the heat of the flat iron could damage your hair. So, unless you want to lose your hair's natural, soft look, you should dry your hair before you use the iron.

Also, keep in mind that different brands of irons do different things. Some irons will get the hair straight faster, but these irons will also damage the hair. So, it's always best to not rely on one iron to get the job done, which will mean buying multiple irons to get the job done efficiently.

Depending on the type of hair you have, you should get a flat iron with plates that are either ceramic or tourmaline. The former makes the hair smoother and looks more stylish, while the latter is gentle on the hair and protects it from damage. Ceramic and tourmaline flat irons are the best ones to use, so unless you've had bad experiences with them, don't hesitate to buy them, and just understand how they work before spending money on them.

De lengte van het ijzer is ook een factor. Hoe dikker het is, hoe langer het duurt om je haar recht te trekken, en hoe later je extra warmte moet toepassen om je haar op zijn plaats te houden. Als je korter haar hebt, heb je niet zoveel warmte nodig om je haar recht te krijgen, en het ziet er natuurlijk mooi uit. Als je dikker haar hebt, kun je overwegen om een ​​medium-tone keramisch strijkijzer te kopen en extra warmte te gebruiken voor een specifiek deel van je haar, zoals het uitklappen van de uiteinden.